Print header

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju živil

08.05.2018

Spoštovani,

S 1. januarjem 2018 je v veljavo stopila nova Uredba o zelenem javnem naročanju, ki je bila objavljena v Uradnem listu št. 51/17 dne 19. 9. 2017. Nova ureditev zelenega javnega naročanja prinaša precej sprememb in novosti v sistem zelenega javnega naročanja v Sloveniji.

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Gospodarsko zbornico Slovenije organizira predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju živil. Predstavljene bodo novosti ureditve zelenega javnega naročanja v Sloveniji s poudarkom na javnem naročanju živil ter predstavitev Kataloga živil za javno naročanje, ki ga je razvila Gospodarska zbornica Slovenije – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in Zadružno zvezo Slovenije.

Predstavitev bo potekala v sredo, 23. 5. 2018, od 9:00 do 11:30 ure v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, 1000 Ljubljana).

Dogodek bosta s pozdravnimi nagovori odprla g. Boris Koprivnikar, minister za javno upravo in mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava na dogodek je mogoča preko spletnega obrazca najkasneje do petka, 18. 5. 2018. Število prostih mest je omejeno.

ZARADI ZAPOLNITVE PROSTIH MEST JE PRIJAVA NA PREDSTAVITEV ZAPRTA. PREDVIDOMA BO ORGANIZIRANA PONOVITEV PREDSTAVITVE. OBVESTILO O TEM BO OBJAVLJENO NA SPLETNIH STRANEH DIREKTORATA ZA JAVNO NAROČANJE.