Print header

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju

05.06.2018

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju pohištva, tekstilnih izdelkov, hladilnikov, zamrzovalnikov in njihovih kombinacij, pralnih strojev, pomivalnih strojev, sušilnih strojev, sesalnikov in klimatskih naprav, televizorjev, pisarniškega papirja in higienskih papirnatih izdelkov, čistil, storitev čiščenja in storitev pranja perila ter elektronske pisarniške opreme

Spoštovani!

S 1. januarjem 2018 je v veljavo stopila nova Uredba o zelenem javnem naročanju, ki je bila objavljena v Uradnem listu št. 51/17 dne 19. 9. 2017. Nova ureditev zelenega javnega naročanja prinaša precej sprememb in novosti v sistem zelenega javnega naročanja v Sloveniji.

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo in Ministrstvom za infrastrukturo organizira predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju:

-          pohištva,

-          tekstilnih izdelkov,

-          hladilnikov, zamrzovalnikov in njihovih kombinacij, pralnih strojev, pomivalnih strojev, sušilnih strojev, sesalnikov in klimatskih naprav,

-          televizorjev,

-          pisarniškega papirja in higienskih papirnatih izdelkov,

-          čistil, storitev čiščenja in storitev pranja perila ter

-          elektronske pisarniške opreme.

Predstavljene bodo novosti ureditve zelenega javnega naročanja v Sloveniji s poudarkom na javnem naročanju pohištva, tekstilnih izdelkov, hladilnikov, zamrzovalnikov in njihovih kombinacij, pralnih strojev, pomivalnih strojev, sušilnih strojev, sesalnikov in klimatskih naprav, televizorjev, pisarniškega papirja in higienskih papirnatih izdelkov, čistil, storitev čiščenja in storitev pranja perila ter elektronske pisarniške opreme.

Predstavitev bo potekala v četrtek, 14. 6. 2018, od 9:00 do predvidoma 12:00 ure v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, 1000 Ljubljana).

Prijava na dogodek je mogoča preko spletne strani Direktorata za javno naročanje najkasneje do ponedeljka, 11. 6. 2018. Udeležba na dogodku je brezplačna. Število prostih mest je omejeno.

ZARADI ZAPOLNITVE PROSTIH MEST JE PRIJAVA NA PREDSTAVITEV ZAPRTA. PREDVIDOMA BO ORGANIZIRANA PONOVITEV PREDSTAVITVE. OBVESTILO O TEM BO OBJAVLJENO NA SPLETNIH STRANEH DIREKTORATA ZA JAVNO NAROČANJE.

Ob potrditvi prijave v prijavnem obrazcu bo prijava udeleženca samodejno zaznana in zavedena. Prijavitelj ne prejme povratne elektronske potrditve prijave iz prijavnega sistema.

S spoštovanjem,

Ministrstvo za javno upravo, Ministrstvo za okolje in prostor, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Ministrstvo za infrastrukturo