Print header

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem JN (el. energija, grelniki, oprema za stranišča, stenske plošče, notranja razsvetljava, vrtnarske storitve…)

05.11.2018

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju električne energije, grelnikov vode, grelnikov prostora in njihovih kombinacij ter hranilnikov tople vode, sanitarnih armatur, opreme za stranišča za splakovanje in opreme za pisoarje, stenskih plošč, električnih sijalk in svetilk ter razsvetljave v notranjih prostorih in vrtnarskih storitev, kmetijskih in drugih proizvodov ter opreme in strojev za vrtnarjenje.

Spoštovani!

S 1. januarjem 2018 je v veljavo stopila nova Uredba o zelenem javnem naročanju, ki je bila objavljena v Uradnem listu št. 51/17 dne 19. 9. 2017. Nova ureditev zelenega javnega naročanja prinaša precej sprememb in novosti v sistem zelenega javnega naročanja v Sloveniji.

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor in Ministrstvom za infrastrukturo organizira predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju:

-          električne energije

-          grelnikov vode, grelnikov prostora in njihovih kombinacij ter hranilnikov tople vode

-          sanitarnih armatur

-          opreme za stranišča za splakovanje in opreme za pisoarje

-          stenskih plošč

-          električnih sijalk in svetilk ter razsvetljave v notranjih prostorih in

-          vrtnarskih storitev, kmetijskih in drugih proizvodov ter opreme in strojev za vrtnarjenje.

Predstavljene bodo novosti ureditve zelenega javnega naročanja v Sloveniji s poudarkom na javnem naročanju električne energije, grelnikov vode, grelnikov prostora in njihovih kombinacij ter hranilnikov tople vode, sanitarnih armatur, opreme za stranišča za splakovanje in opreme za pisoarje, stenskih plošč, električnih sijalk in svetilk ter razsvetljave v notranjih prostorih in vrtnarskih storitev, kmetijskih in drugih proizvodov ter opreme in strojev za vrtnarjenje.

Predstavitev bo potekala v torek, 20. 11. 2018, od 11:30 do predvidoma 14:30 ure v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, 1000 Ljubljana).

Prijava na dogodek je mogoča preko spletne strani Direktorata za javno naročanje najkasneje do petka, 16. 11. 2018. Udeležba na dogodku je brezplačna. Število prostih mest je omejeno.

Ob potrditvi prijave v prijavnem obrazcu bo prijava udeleženca samodejno zaznana in zavedena. Prijavitelj ne prejme povratne elektronske potrditve prijave iz prijavnega sistema.

S spoštovanjem,

Ministrstvo za javno upravo, Ministrstvo za okolje in prostor in Ministrstvo za infrastrukturo