Print header

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem JN (projektiranje, gradnja cest, cestna razsvetljava, cestna vozila, pnevmatike)

05.11.2018

Vabilo na predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju projektiranja in izvedbe gradnje cest, cestne razsvetljave in prometne signalizacije, cestnih vozil in pnevmatik

Spoštovani!

S 1. januarjem 2018 je v veljavo stopila nova Uredba o zelenem javnem naročanju, ki je bila objavljena v Uradnem listu št. 51/17 dne 19. 9. 2017. Nova ureditev zelenega javnega naročanja prinaša precej sprememb in novosti v sistem zelenega javnega naročanja v Sloveniji.

Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo organizira predstavitev Uredbe o zelenem javnem naročanju s poudarkom na javnem naročanju:

-          projektiranja in izvedbe gradnje cest

-          cestne razsvetljave in prometne signalizacije

-          cestnih vozil in

-          pnevmatik.

Predstavljene bodo novosti ureditve zelenega javnega naročanja v Sloveniji s poudarkom na javnem naročanju projektiranja in izvedbe gradnje cest, cestne razsvetljave in prometne signalizacije, cestnih vozil in pnevmatik.

Predstavitev bo potekala v torek, 20. 11. 2018, od 9:00 do predvidoma 11:00 ure v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, 1000 Ljubljana).

ZARADI ZAPOLNITVE PROSTIH MEST JE PRIJAVA NA PREDSTAVITEV ZAPRTA. 

S spoštovanjem,

Ministrstvo za javno upravo in Ministrstvo za infrastrukturo